Cei de la Apple au lansat mult așteptatul iOS 11.3

0
1293
Sursa foto: idownloadblog.com

Vești bune pentru utilizatorii de produse Apple

Pentru cei care au iPhone-uri ce au fost afectate de problema limitării performanţei bateriei şi nu au schimbat-o în programul dedicat oferit de Apple, pot acum instala de acum iOS 11.3.

Pe lângă tab-ul „Battery Health” din setări, noua versiune a sistemului de operare adaugă funcţii îmbunătăţite pentru aplicaţii AR, noi pictograme Animoji dar şi alte câteva noutăţi.

În ciuda noutăților aduse de noul upgrade, majoritatea utilizatorilor vor fi interesaţi de meniul Battery Health, care poate fi acum găsit în secţiunea de baterie din setări, de unde se va verifica starea bateriei telefonului, dar şi modul în care operează.

Sursa foto: 9to5mac.com

În cazul în care nu ați întâmpinat probleme cauzate de o baterie „obosită”, acesta va afişa „Peak Performance”, însă în cazul în care bateria a dus la restartarea telefonului, performanţa este limitată, iar utilizatorii vor putea dezactiva limitarea din acest meniu, performanţa urmând să crească la valorile originale.

Împreună cu acest upgrade, și ARKit, pachetul software de dezvoltare pentru aplicaţii AR, a ajuns la versiunea 1.5, care oferă de acum suport pentru suprafeţe verticale. Astfel că de acum, vor putea detecta uși, pereți și eemente virtuale.

De asemenea, și cele patru noi pictograme animate Animoji sunt un leu, un urs, un schelet şi un dragon chinezesc fiind însă disponibile doar pentru utilizatorii de iPhone X.

Sursa foto: cultofmac.com

În același timp, celebrul iMessage a primit o capabilitate mult dorită, și anume contu de business, astfel că afacerile îşi vor putea înregistra acum conturi pentru sistemul de mesagerie Apple, putând astfel interacţiona mai uşor cu clienţii de pe iOS.

Health Records este una care vine odată cu noul iOS 11.3, care are rolul de a gestiona indici referitori la sănătatea utilizatorului, sincronizând aplicaţia cu sistemele compatibile din spitale. Datele stocate în Health Records sunt criptate, iar accesarea loc necesită o parolă aleasă de utilizator.

Surs foto: digitalhealth.net

Dat fiind că cei de la Apple se arată preocupați de securitate, de acuma există un buton prin care utilizatorul poate afla clar ce date sunt necesare unei aplicaţii şi cum le va folosi aceasta atunci când primeşte permisiunea.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here