Familiile nevoiașe au primit pachete de sărbătorile Pascale

0
1752
Sursa foto: Facebook - Izolați în Bihor

Un grup de tineri au reușit să îmbine utilul cu plăcutul, reușind să doneze mai multor familii nevoiașe din Bihor mai multe produse, înaintea sărbătorilor.

Așa cum ma prezentat la finele lunii martie, un grup de tineri pasionați de offroad și-au propus să îmbine utilul cu plăcutul, dorind să ajute familiile nevoiașe din Bihor, la care accesul este mai dificil, datorită poziționării localităților în care se află.

Astfel prin intermediul unei metode similare „Ice bucket challenge”, fiecare dintre inițiatori au provocat un prieten care trebuie să doneze fie un voucher de minim 30 de lei, care putea fi în bani sau produse, iar cel din urmă trebuie să procedeze la fel pe mai departe cu alți prieteni.

În urma ideii tinerilor, aceștia au reușit să strângă nu mai puțin de 100 kg faină, 50 kg de orez, 45 kg de zahăr, 25 kg făină de mălai, 25 kg de griș, 35 litri ulei, 40 de cozonaci, conserve, pateuri, dulciuri dar și obiecte pentru igiena personală, care au fost dăruite pe data de 31 martie.

„Acțiunea noastră s-a încheiat cu succes, și acest lucru îl datorez tuturor celor care au răspuns afirmativ provocării. Prin intermediul acestor oameni inimoși, care au acceptat să ni se alăture, am reușit să strângem alimente și bani, cu care am făcut peste 40 de pachete. Împreună cu câțiva colegi, ne-am deplasat cu 5 mașini de teren pe zona Bratca, unde am urcat în locuri greu accesibile și îndepărtate, la familii nevoiașe, și le-am împărțit acestora pachetele. Bucuria cu care ne-au primit nu se compară cu nici un alt sentiment”, a declarat inițiatorul acestui proiect, Ionuț Petrică, care speră să repete cât mai curând acțiunea.

Pe viitor, tinerii de la „Izolați în Bihor” doresc să continue acest proiect, dorind să strângă tot mai mulți pasionați de offroad, cu care să poată face cât mai multe acțiuni similare.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here