Tragedie în industria muzicală! DJ Avicii a murit vineri

0
690
Sursa foto: youraveme.com

Cunoscutul DJ suedez Avicii, a murit vineri seara la doar 28 de ani

DJ-ul și producătorul de origine suedeză Avicii, pe numele real, Tim Bergling, a murit vineri, la vârsta de doar 28 de ani.

Producătorul artistului, Diana Baron, a declarat pentru presă că Tim Bergling a fost găsit mort în oraşul Muscat din statul Oman.

„Anunţăm cu regret pierderea lui Tim Bergling, cunoscut ca Avicii. A fost găsit mort în Msucat, Oman, vineri după-amiază”, au transmis cei din staff-ul lui Avicii.

„Familia este devastată, cerem respectarea dreptului la viaţă privată în aceste momente dificile”, a mai comunicat producătorul Diana Baron.

În trecut, Tim Bergling a suferit de pancreatită acută, o parte a suferinței fiinda datorată consumului excesiv de alcool, iar în 2016, Avicii a anunţat că se retrage din activitatea muzicală, ultimul său concert fiind la Ushuaia Ibiza Beach Hotel.

Sursa foto: thesource.com
Avicii a fost considerat un pionier al mişcării electronice Dance, obţinând două premii acordate de MTV, o distincţie Billboard dar şi două nominalizări Grammy. Cel mai mare hit al său a fost „Levels”.
În anul 2011, Avicii a debutat cu megahit-ul „Levels”, iar de atunci a lansat piese cunoscute de publicul larg, precum „Wake Me Up”, „Hey Brother”, „You Make Me” şi „Waiting For Love”. Totodată, acesta a lansat și două albume de studio, unul în 2013, iar altul în 2016.
În anul 2012,  Avicii a fost votat locul 3 în Topul anual al revistei DJ Magazine, primind în 2013 două nominalizări la premiile Grammy.

În 2015, Avicii a susţinut un concert şi în România, în cadrul festivalului Untold, din Cluj.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here