Decanul Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea, a fost trimis în judecată de către procurori pentru omor din culpă

0
1183
Sursa foto: adevarul.ro

Medicul Adrian Maghiar, cel care este decanul Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea, este trimis în judecată pentru omor din culpă.

Medicul chirurg, care este totodată și patronul spitalului privat Pelican, este acuzat că a ar fi avut o conduită greșită în ceea ce privește modul în care a abordat situația unei paciente, pe care a operat-o la Spitalul Pelican, murind la scurt timp după intervenție.

Conform procurorilor, pacienta lui Maghiar a decedat în toamna anului 2013, fiind inițial internată pentru o operație de hernie ceva mai complicată, prezentând și o ruptură a peretelui abdominal. După o lungă perioadă de cercetări, procurorii au stabilit că Adrian Maghiar nu a respectat standardele ce erau necesare pentru a prevenii complicațiile postoperatorii, motiv pentru care femeia a intrat în comă și a decedat ulterior la Spitalul Județean Bihor.

Așadar urmează o perioadă lungă pentru medicul Adrian Maghiar, care acum fiind acuzat de omor din culpă, va avea să își dovedească în fața instanței nevinovăția, în contextul în care fapta de care este acuzat, prevede închisoarea de la 2 la 7 ani.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here