Tânără de 16 ani accidentată grav pe trecerea de pietoni de un microbus.

0
1408
Sursa foto: bucurestifm.ro

În urma accidentului, familia fetei accidentate, caută doi bărbați, martori ai accidentului, pentru a ajuta în finalizarea dosarului.

În data de 8 martie 2018, în jurul orei 19.00, în localitatea Păulean din Satu Mare, o fată de 16 ani a fost accidentată pe trecerea de pietoni de către un microbus, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 36 de ani.

La fața locului s-au deplasat echipaje medicale de prim-ajutor, care au preluat victima și au transportat-o la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului Județean Satu Mare.

Polițiștii rutieri și cei criminaliști au făcut cercetări pentru a stabili cu exactitate dacă tânăra se afla pe trecerea de pietoni sau nu.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Familia fetei vătămate a declarat că, deși polițiștii au luat declarațiile a doi bărbați din județul Bihor, aflați în trecere, ce sunt martori la incidentul nefericit, acum cei doi martori cheie, nu mai sunt de găsit, iar autoritățile nu mai au datele acestora de contact.

„Este vorba de doi bărbați de 25-28 de ani, din județul învecinat, Bihor, care au fost martori la eveniment și care au dat declarații cu privire la cele întâmplate. Acum autoritățile neagră că ar fi luat datele acestora de contact și existența celor doi bărbați” a declarat fratele tinerei accidentate, Marius Cristian.

Sursa foto: presasm.ro

De la momentul accidentului, tânăra de doar 16 ani a suferit multiple operații și va urma o lungă perioadă de recuperare.

„Cei doi se aflau la momentul respectiv într-un autoturism negru cu gardă înaltă. Îi rugăm dacă citesc știrile și află de acest incident neplăcut, să ne contacteze prin intermediul jurnaliștilor” a mai precizat țănărul.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here