Teatrul Regina Maria va avea un director interimar, în persoana Elvirei Rîmbu

0
1504
Sursa foto: bihorstiri.ro

Evira Platon-Rîmbu este noul manager interimar al Teatrului Regina Maria

În ciuda ultimelor zvonuri, Teatrul Regina Maria va fi condus, cel puțin temporar, de către doamna Elvira Platon-Rambu.

Actor și regizor, Elvira Rîmbu în vârstă de 48 de ani, și-a făcut studiile la Institutul de Teatru şi Cinematografie din Moscova, fiind unul din actorii foarte areciați de publicul orădean, în special pentru multitudinea de roluri în care s-a remarcat, printre care cele interpretate în cadrul spectacolelor „Scripcarul pe acoperiș”, „Domnul Jurdan” sau „Arta Adulterului”.

Este de menționat faptul că, Elvira Rîmbu, are experiență în conducerea teatrului, ea fiind până în 2010 director artistic al Teatrului, în timpul predecesorului lui Daniel Vulcu, și anume Lucian Silaghi, când a fost schimbată din funcție în mod abuziv.

Sursa foto: elvirarimbu.ro

 

Mai târziu, actrița și-a câștigat dreptatea în instanță, magistrații stabilind că schimbarea sa din funcția de director artistic a fost una abuzivă, de către conducerea liberală de la acea vreme a Consiliului Județean Bihor, însă datorită unei reorganizări, aceasta nu a mai putut fi reangajată pe respectiva funcție.

 

 

 

Numirea Elvirei Rîmbu a fost făcută printr-o dispoziţie emisă de către președintele Consiliului Județean Bihor, marţi, 8 mai, actrița conducând instituţia până la organizarea unui concurs.

„În termen de 120 de zile de la numirea managerului interimar se organizează concurs de management la instituţia de cultură subordonată Consiliului Judeţean Bihor”, se arată în comunicatul emis de CJ Bihor.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here