Peste 310.000 de autoturisme BMW au fost rechemate în service

0
1083
Sursa foto: google.com

Nemții de la BMW au anunţat pe 9 mai, decizia de chemare în service a peste 310.000 de vehicule, datorită unei defecţiuni la sistemul electric.

Inginerii de la BMW au constatat o eroare de fabricație pentru mai multe modele de BMW, apărut la sistemul electric, motiv pentru care au decis rechemarea unui număr de 310.000 de vehicule.

Defecțiunea constatată de către cei de la BMW afectează sistemul electric, care la rândul său poate să provoce oprirea motorului.

La finele anului trecut, BMW a chemat în service 36.410 de maşini cu motoare pe benzină, pentru o defecțiune constatată de ingineri.

Din fericire, rechemarea vizează doar autoturismele ce au fost înmatriculate în Marea Britanie, afectând un număr de 312.000 de maşini.

Modele rechemate sunt BMW Seria 1, Seria 3, Z4 şi X1, fabricate între martie 2007 și august 2011, atât cu propulsoare pe benzină, cât şi diesel.

Datorită unei asemenea defecțiuni, în decembrie 2016 pe timpul nopții, pe o şosea pe care nu erau stâlpi de iluminat, şoferul unui autoturism Ford Fiesta a murit după ce a lovit un copac în încercarea de a evita un autoturism BMW al cărui motor se oprise brusc în zona Guildford, Surrey.

Motorul BMW-ului se oprise din cauza unei defecțiuni electrice, iar stopurile nu s-au aprins din cauza opririi motorului.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here