Consilierul județean Sebastian Lascu a luat exemplu de la Mitralieră și susține ideea asasinatelor politice

0
1109

Consilierul liberal Sebastian Lascu, a luat exemplu de la deputatul Cătălin Rădulescu, cunoscut și drept deputatul Mitralieră și a susținut pe Facebook ideea asasinatelor politice.

Deputatul Cătălin Rădulescu a ajuns celebru după ce a lansat o serie de afirmații controversate în luna martie 2017.

Acesta a declarat într-un interviu, cu privire la protestatarii din Piața Victoriei că ar trebui înfruntați cu tunuri de apă. Mai mult, în continuarea afirmațiilor, acesta a spus că și-a păstrat mitraliera de la Revoluție, și că este pregătit să o folosească din nou. Astfel, deputatul a ajuns cunoscut sub numele de Mitralieră și să îi fie retras sprijinul politic din partea social-democraților.

Iată că urmând exemplul acestuia, nici consilierul PNL Sebastian Lascu, din executivul județean, nu se lasă mai prejos.

Liberalul a făcut referire într-o discuție pe tematică politică cu actorul Richard Balint, purtată pe rețeaua de socializare Facebook, la valul de asasinate asupra oamenilor politici din Mexic, precizând că „merită încercat și așa…”, referirea fiind mai mult decât evidentă la situația politică din România și în special la social-democrați.

 

Lascu a atașat un link cu o știre, ce face trimitere la valul de asasinate din Mexic din ultima perioadă, chiar înaintea alegerilor generale. Mai exact, Mexicul se confruntă cu violențe de stradă extrem de periculoase, dar și crime asupra tuturor candidaților la primării și consilii regionale. Până în luna martie a acestui an, peste 30 de candidați au fost uciși, iar în ultimele săptămâni, mai multi candidați pentru posturile de primari în unele localități au fost găsiți fie împușcați mortal, fie decedați în condiții suspecte.

Culmea este că niciun lider liberal nu s-a sesizat cu privire la afirmațiile instigatoare ale consilierului județean, cu toate afirmația politicianului este o instigare publică mai mult decât evidentă, așa cum este ea prevăzută de art. 368 din Codul Penal.

 

 

 

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here