În atenția șoferilor! Se închid două străzi circulate intens din Oradea

0
1613
Sursa foto: oradea.24fun.ro

Dacă circulați în Oradea, începeți să cautați rute ocolitoare, pentru că străzile Menumorut și Parcul Traian se vor închide.

Conform comunicatului de presă ce a fost transmis miercuri de Primăria Oradea, Comisia de circulație din cadrul Primăriei a decis, la cererea constructorilor, închiderea a două străzi din oraș.

Astfel, accesul mașinilor urmează să fie interzis pentru 5 zile, până pe 15 mai, pe strada Menumorut – banda spre Bulevardul Dacia dinspre piaţa Decebal, pe tronsonul între Mihai Eminescu şi Nicolae Jiga. Circulaţia va fi deviată cu ajutorul indicatoarelor de ocolire pe strada Roman Ciorogariu şi strada Gheorghe Lazăr.

Totodată, au fost aprobată și  închiderea circulaţiei în Parcul Traian, pe tronsonul din dreptul Penitenciarului Oradea, până la intersecţia cu strada Andrei Şaguna, începând de luni, 14 mai, circulaţia urmând să fie deviată pe străda aflată pe partea stângă înainte de a ajunge la penitenciar dinspre Roman Ciorogariu, care îşi va schimba astfel sensul.

Cu ocazia acestor lucrări, parcările din fața instanței urmează să fie desființate provizoriu, astfel încât să permită circulația în sens dublu.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here