Europarlamentarul Emilian Pavel îi lansează invitația președintelui Klaus Iohannis de a părăsi Cotroceniul

0
2959

Drept reacție la solicitările repetate ale președintelui Iohannis de a cere premierului Dăncilă demisia, preşedintele executiv al PSD Bihor, Emilian Pavel îi dă o replică acidă şefului Adminstraţiei Prezidenţiale.

România anului 2018 nu are în fruntea ei un președinte.

Eurodeputatul bihorean îl consideră pe fostul primar al Sibiului drept „un om incapabil să contribuie efectiv la nimic și cu nimic, dar care – ca întotdeauna în astfel de cazuri, aruncă sfaturi și păreri cu aer de autoritate și de persoană care s-ar pricepe. Cine nici nu știe, nici nu face, îi învață pe ceilalți ce ar trebui făcut și cum ar trebui să conducă”.

În comunicatul transmis presei, Emilian Pavel scrie despre Iohannis că este „un incompetent fără proiect, fără idei și fără nimic de oferit românilor în afară de platitudini și minciuni şi un mare pericol pentru români și pentru România”.

În acest context, eurodeputatul face trimite la ultima ieşire publică a Preşedintelui României, un discurs în care au fost etalate critici la adresa Guvernului PSD/ALDE, Klaus Iohannis scoţând în evidenţă ideea că ţara bălteşte şi că Executivul nu e capabil să îşi materializeze promisiunile electorale.

Un om care manipulează date, un om care pare că vrea să alunge românii din România, este ca un nebun care strigă că barca se scufundă când de fapt, în realitate, vântul tocmai a început să sufle și barca se mișcă, alături de toți oamenii din ea, în direcția bună. Din acest motiv Klaus Iohannis trebuie să plece! Ce să îi spui unuia ca și Klaus Iohannis? Că toate cifrele de la Comisia Europeană sau de la Fondul Monetar Internațional îi contrazic minciunile? Eu îi cer președintelui să deschidă ochii și să nu ne mai mintă. Și să plece de grabă acasă”, este de părare Emilian Pavel.

Politicianul bihorean se arată convins de faptul că România merge într-o direcție bună, că se munceşte, că vin investitori şi că apar locuri de muncă zi de zi.

Țara se mișcă vizibil într-o direcție bună. Aproape peste tot vezi hale de producție ridicând-se. România atrage investitori și creează locuri noi de muncă în fiecare zi. Drumurile sunt pline de camioane care duc marfă către export. Da, mai avem enorm de multe lucruri de făcut, inclusiv drumuri. Dar avem o coaliție de guvernare cu un proiect clar, care s-a apucat de doi ani de muncă și a obținut și va obține rezultate reale pentru români. Nu povești, ca și Klaus Iohannis. Să descrii România de azi ca o țară în care pare că nu mai e nimic de făcut decât să stingem becul și să plecăm e un act murdar, iresponsabil și mincinos. Și exact asta face Klaus Iohannis”, mai declară eurodeputatul social-democrat.

În spiritul declaraţiilor Preşedintelui, Emilian Pavel îi cere la rândul său demisia președintelui Iohannis, și declară că „nu românii trebuie să plece din România, ci Klaus Iohannis trebuie să plece de la Cotroceni, așa cum o face extrem de des. Doar că de data aceasta ar trebui să nu se mai întoarcă”.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here