Un bărbat a fost prins în Vama Borș cu un Mercedes-Benz furat din Italia

0
932
Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră din Vama Borș au reținut un autoturism Mercedes-Benz, ce era căutat de autorităţile din Italia şi condus de un român.

Marți, 15 mai, la Vama Borș s-a prezentat pentru a ieși din țară Călin S., cetăţean român în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în județul Bihor, conducând un autoturism marca Mercedes-Benz, fabricat în 2014.

În urma verificărilor suplimentare din bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă ce a fost introdusă de autorităţile din Italia în data de 13.02.2018.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că urma să predea mașina unui conaţional, în Ungaria, neştiind că maşina este în atenția autorităţilor italiene.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu permis de conducere suspendat, iar mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Borș până la finalizarea cercetărilor” a declarat purtătorul de cuvânt, comisarul-șef Laura Beatrice Bondar.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here