Andrei are nevoie de ajutorul nostru!

0
1175
Sursa foto: Facebook - Zâmbim pentru Andrei

Andrei Pusok este un tânăr din Arad care are nevoie de ajutorul celor din jur, pentru a supraviețui.

Într-o perioadă în care mulți își doresc cel mai nou smartphone, cel mai nou model de autoturism de la un brand cunoscut sau vacanțe prin fel de fel de locații, Andrei are o singură dorință, și anume să trăiască.

În vârstă de 29 de ani, Andrei a fost diagnosticat în septembrie 2017 cu o boală necruțătoare, și anume Tumora Cordom, o formă foarte rară și agresivă de cancer osos, fiind extinsă pe toată suprafața bazei craniului cu extensie în zona cervicală.

De atunci, tânărul a dat dovadă de putere de luptă încredibilă, trecând prin 3 operații foarte grele la baza craniului, efectuate la Spitalul Universitar din Tubingen, Germania.

În urma operațiilor, care însumat au totalizat 24 de ore, din nefericire nu s-a putut extirpa în totalitate tumora, dat fiind că este situată la baza craniului, iar extirparea ei în totalitate presupune un risc ridicat de paralizie completă sau chiar deces.

Acum, șansa țânărului stă în tratament de radioterapie cu protoni, care se poate efectua doar în străinătate, dat fiind că în România nu există și se va desfășura pe o durată de 2 luni, timp în care Andrei va trece prin 36 de ședințe de radioterapie, în ambulatoriu.

Sursa foto: Facebook – Zâmbim pentru Andrei

Suma totală necesară pentru acest tratament și toate costurile care decurg se ridică la 50.000 de Euro. Numeric e o cifră mare, dar prin ajutorul fiecăruia dintre noi, ne putem apropia tot mai mult de această sumă, care poate salva viața unui tânăr care pe 19 mai împlinește 30 de an, și care luptă din toate puterile să supraviețuiască.

Mai multe detalii găsiți și pe pagina de Facebook – Zâmbim pentru Andrei dar și pe strângerea de fonduri prin intermediul căreia s-au strâns deja 13.035 de Euro, până în acest moment.

Cei care doresc să îl sprijine pe Andrei, o pot face accesând cele două pagini, unde au și contul tânărului.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here