A murit Cristian Țopescu. Celebrul comentator sportiv s-a stins la 81 de ani.

0
1229
Sursa foto: realitatea.net

Fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu a murit, marţi, la vârsta de 81 de ani, la Spitalul Elias.

Cristian Țopescu a fost adus de urgenţă, în urmă cu o săptămână, la Spitalul Elias, ca urmare a unor complicaţii cauzate de diabet.

Fostul comentator sportiv a murit marţi, la vârsta de 81 de ani, pe Secţia de Terapie Intensivă în jurul orei 16.00, după ce pe parcursul zilei, starea acestuia s-a înrăutăţit.

„Cristian George Ţopescu, în vârstă de 81 de ani s-a internat marţi, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă şi tratament în secţia de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, a declarat Silvius Negoiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Fostul comentator sportiv era în evidența medicilor și cu alte boli cronice.

Cristian Ţopescu avea 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

„Astăzi este o zi tristă. Un om extraordinar care va rămâne mereu în inimile noastre. Mulţumesc, Cristian pentru momentele minunate”, a scris Nadia Comăneci pe Facebook.

„România pierde astăzi un om de o valoare imensă, un profesionist desăvârşit, un patriot. Vocea lui Cristian Ţopescu va rămâne vie şi inconfundabilă. Odihneşte-te în pace, Cristian Topescu!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Gheorghe Hagi.

„Nu-mi vine să cred, pleacă cei mai buni oameni din sport în ultimul timp. L-am cunoscut la Jocurile Olimpice din Munchen, era cu zâmbetul pe buze, ştia tot despre mine şi despre sportul meu. Apoi, m-a invitat în studioul Televiziunii Române, imediat după Munchen, am făcut un reportaj foarte interesant. De atunci, s-a legat o prietenie solidă între noi doi. Un adevărat profesionist, se documenta enorm înainte de o transmisiune. Ultima dată ne-am întâlnit acum mai puţin de două luni, era cu zâmbetul pe buze, aşa cum era mereu, cu o vorbă bună pentru fiecare”, a fost declarația multiplului campion olimpic și mondial, Ivan Patzaichin, pentru ProSport.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here