Județul Bihor – poarta vestică a Transilvaniei

0
1988
Sursa foto: vimeo.com

Județul Bihor are de acum un clip de promovare disponibil pe site-ul www.discoverbihor.com, care după cele 4 minute va fi mai mult decât hotărât în a vizita poarta vestică a Transilvaniei.

Clipul a fost lansat de către Agenția pentr Managementul Destinației Bihor și face parte dintr-o amplă campanie dedicată promovării județului în mediul online.

„Tu eşti un explorator. Eşti o minte curioasă, mereu pe fugă pentru a descoperi necunoscutul. Eşti un suflet sălbatic, îmblânzit doar de satisfacţia reuşitei” este mesajul transmis în deschiderea clipui.

Lansat pe site-ul www.discoverbihor.com, materialul video realizat de compania The Brothers M va fi distribuit pe rețelele de socializare, la târguri de turism, dar și în cadrul evenimentelor organizate în Oradea.

„Promovăm destinațiile și logoul Discover Bihor. Clipul care ne invită să descoperim județul ca poartă de vest a Transilvaniei va rula pe panourile electrice amplasate în Piața Unirii din Oradea cu ocazia ediției a III-a a Turului Ciclist al Bihorului. Ideile au fost şi ale lor, şi ale noastre, am lucrat împreună. Filmările s-au făcut anul trecut, în august.”, a declarat directorul Agenției de Management al Destinației, Bántó Norbert.

În perioada următoare, alte 5 clipuri care prezintă principalele atracții turistice din Bihor și 40 de materiale video despre obiectivele turistice vor fi lansate de AMD în mediul online, având rolul cunoscutelor clipuri teaser.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here