Femeile social-democrate au petrecut cu cei micuți alături de personaje de poveste în Orășelul Copiilor

0
1753

Sute de copii au petrecut în avans ziua de 1 iunie, alături de personaje de poveste.

Seara de miercuri, a fost una momorabilă pentru sute de copii, care alături de părinți sau bunici, au petrecut la Orășelul Copiilor în avans, ziua de 1 iunie.

Evenimentul a fost organizat de Organizația de Femei a PSD Oradea (OFSD), care au dorit să vină în întâmpinarea celor mici cu o mică „petrecere” de ziua copiilor, astfel că zona a devenit ca un colț desprins dintr-un carnaval, care a fost împodobit cu desene realizate de copii.

Gazda evenimentului a fost președinta femeilor social-democrate din Oradea, Erica Mang, care le-a prezentat celor prezenți ce anume urmează să se întâmple în Orășel, fiind pregătite activități pentru toate gusturile, precum ansambluri folclorice formate din mici dansatori și cântăreți, recital pop, iluzionism, dans de societate dar și o prezentare de modă.

„Copilăria este una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa unui om, iar cu ocazia Zilei Copilului cei mici sunt sărbătoriţi, primesc cadouri şi iau parte la tot felul de evenimente dedicate lorUn sărut și o îmbrățișare sunt expresia dragostei noastre pentru aceste suflete inocente și curate!” a declarat președinta OFSD Oradea, Erica Mang.

Pe lângă toate acestea, la final cei mici au primit dulciuri, mingi roșii dar și diplome.

Cel mai vesel și îndrăgit moment, a fost cel în care a apărut Ella Bella, alături de Tinker Bell, Minnie, Spider Man și Elsa, care a reușit să anime copilașii, dansând, imitând diverse animale și încheind cu un trenuleț vesel.

Totodată, cei mici sosiți la Orășel, au avut ocazia să desenze și să își exprime talentele artistice în cadrul atelierele de desen.

„Am pornit la drum și am descoperit împreună lumea copilăriei, o lume a miracolului și a magiei, unde surprizele nu s-au lăsat așteptate, iar cântecul și dansul ne-au însoțit mereu. Am înălțat zmeele copilăriei, am avut baloane colorate, ne-am bucurat de această zi unică și am colorat împreună curcubeul copilăriei”, a mai declarat gazda evenimentului, Erica Mang.

Un alt moment care i-a captivat pe copii, a fost momentul de magie, pus în scenă de către Alexandru Debelka, care a reușit să îi hipnotizeze pe cei mici cu diverse trucuri magice.

Finalul evenimentului a fost marcat de către o prezentare de modă, pusă în scenă de către Marius Molan, de la MModels Kids.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here