Turul Ciclist al Bihorului a fost câștigat de un columbian

0
1014
Sursa foto: Facebook - Discover Bihor

Câștigătorul competiției din acest an a fost columbianul Ivan Ramiro Sosa Cuervo, membru al echipei italiene Androni Giocattoli Sidermec.

Evenimentul s-a desfășurat pe o distanță de 171 km, pe traseul Oradea – Diosig – Vama Săcuieni – Săcuieni – Otomani – Marghita – Padurea Neagră – Aleşd – Oradea.

Câștigătorul a trecut linia de sosire în 3 ore 42 de minute și 21 de secunde, fiind urmat de turcul Ozgur Batuhan, de la echipa Torku Sekerspor și de Manuel Pesci, de la Team Cervelo Italy.

În clasamentul general, iar columbianul Ivan Sosa a fost urmat de italienii Alberto Giuriato, de la Cycling Team Friuli, și Alessandro Bisolti, de la Androni Giocattoli.

Primul român în clasamentul general a fost Cristian Răileanu, de la echipa turcă Torku Sekerspor, iar Emil Dima, de la MSTINA, a încheiat pe locul 8, iar orădeanul Raul Sînza s-a clasat al 55-lea, în timp ce margiteanul Roland Horvath a fost al 95-lea, din cei 102 concurenți.

Festivitatea de premiere a avut loc în Piața Unirii din Oradea, premierea de etapă fiind efectuată de președintele Consiliului Județean, Pasztor Sandor, iar premierea clasamentelor generale de către diferiții sponsori ai competiției.

Potrivit organizatorilor, ediția a IV-a a Turului Ciclist al Bihorului va avea loc anul viitor, în perioada 6-9 iunie.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here