Seară de film în aer liber – Eveniment Caritabil #pentruDENISA

0
1826
Sursa foto: stiriutile.ro

Studenții voluntari ai Asociaţiei Studenţilor Economiști din Oradea (ASEO) organizează în data de 6 iunie 2018, o seară de film în aer liber, în scop caritabil.

Evenimentul organizat de către AEO este unul cu scop caritabil, și anume pentru a strânge fonduri pentru o tânără studentă de la medicină, Denisa Lăzău, care a fost diagnosticată cu leucemie.

„Evenimentul este de o importanță majoră deoarece boala Denisei a recidivat, iar în momentul de față nu mai funcționează nici o formă de tratament pe teritoriul Europei pentru ea, astfel pe data de 19 IUNIE 2018 va merge în Statele Unite ale Americii unde i-a fost acceptat dosarul și unde urmează să primească un nou tratament” a declarat Adrian Abrudan, președintele ASEO.

 

Evenimentul va avea loc miercuri, 6 iunie de la ora 21:00 până 23:30, în Campusul Universității din Oradea, pe spațiul verde de lângă lac, iar participanții la eveniment vor sta pe pături pe spațiul verde.

La finalul evenimentului se va face colecta pentru Denisa, urmând ca banii să fie transferați în contul acesteia.

„Ne dorim să sprijinim financiar acest caz, comunitatea studențească, precum și cadrele didactice în limita timpului disponibil și în același timp să petrecem un moment plăcut împreună, profesori și studenți, într-o atmosferă și un cadru cu totul nou pentru Universitatea din Oradea. Costurile incipiente pentru SUA care acoperă depozitul, biletele de avion pentru Denisa și mama ei, cazare provizorie sunt de aproximativ 30.000$. Suma care s-ar preconiza pentru tratament, este de 200.000$” a mai precizat președintele ASEO, Adrian Abrudan.

La acest eveniment caritabil s-au alăturat mai multe asociații studențești din Oradea drept parteneri, și anume Uniunea Studenților din Oradea (USO), Studenții Senatori, AIESEC Oradea, Asociația Studenților din Universitatea Oradea (ASUO), Asociația Studenților Farmaciști din Oradea (ASFO), Asociația Studenților Mediciniști din Oradea (ASMO), Asociația Studenților Ingineri din Oradea (ASIO), Asociația de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului Oradea (ARDT), ELSA Oradea, Asociația Studenților la Psihologie – Oradea (ASPO), Asociația Studenților și Elevilor Basarabeni – Oradea (ASEB), dar și firme precum TOPSOUND și Oradealife.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here