Simona Halep s-a calificat în finala de la Roland Garos

0
1012
Sursa foto: stuff.co.nz

Simona Halep a învins-o pe Garbine Muguruza, în semifinala de la Roland Garos, asigurându-și astfel calificarea în finala de sâmbătă.

Halep a reușit să o învingă pe Mugurza cu scorul de 6-1, 6-4 şi și-a asigurat astfel calificarea în finala de la Roland Garros pentru al doilea an consecutiv.

După meci, Muguruza a declarat că a început slab meciul şi nu a reușit să facă faţă ritmului impus de Halep.

„Am avut o adversară care a jucat foarte bine, care nu mi-a oferit puncte gratis. Acesta a fost cel mai rău meci al meu la Roland Garros. Era un meci important, iar ea a fost agresivă încă de la început şi acesta este rezultatul. A jucat foarte mult în cros şi a servit mult pe forehand-ul meu. Am avut multe schimburi lungi de mingi, dar tactica ei a fost bună. Trebuia să servesc mai bine. Cred că am început prost meciul, undeva sub nivelul ei. A jucat incredibil încă de la primul punct şi ar fi trebuit să nu las să-mi scape atât de repede primul set. Dar ea a jucat extraordinar, a pus o presiune incredibilă pe mine”, a declarat Muguruza.

Jucătoarea spaniolă a mai declarat pentru presă că o vede pe Halep favorită în finala de sâmbătă.

De asemenea Muguruza a venit cu ochii înroşiţi de plâns la conferinţa de presă, acesta fiind un semn clar că eşecul cu Halep a afectat-o foarte mult.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here