BMW a rechemat în service noul M5 pentru o defecțiune tehnică

0
1270

Inginerii bavarezii au anunțat recent o rechemare pentru ultima generație a noului BMW M5.

Cu toate că încă nu a trecut un an de la momenntul lansării modelului de performanță M5, potrivit celor de la BMW, numărul exemplarelor ce sunt afectate se ridică la 846, problema constată fiind la pompa de benzină.

Oficiali ai Administrației Naționale pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi din SUA au anunțat că sunt vizate unitățile care au fost fabricate în perioada 21 august 2017 – 17 aprilie 2018, iar pentru a remedia problema, este necesară resoftarea ECU.

Primul recall al noului M5 xDrive va debuta la începutul lunii iulie, iar în paralel cu rechemarea, cei de la BMW au luat decizia, ca pentru moment să stopeze vânzările modelului de performanță.

Noul M5 xDrive a fost lansat în premieră la jumătatea anului 2017, fiind primul M5 din istoria acestui model cu tracțiune integrală standard și o cutie automată cu 8 rapoarte.

Motorizarea este și ea una demnă de invidiat, având o unitate V8 bi-turbo de 4.4 litri, având o putere declarată de 600 de cai putere, motiv pentru care de la 0 la 100km/h mașina ajunge în doar 3.4 secunde, iar de la 0 a la 200km/h în doar 11.1 secunde.

 

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here