Cei de la BMW au publicat imaginile cu noul X5

0
1078

Model deja consacrat în gama de SUV-uri a producătorului bavarez, BMW X5 a primit o nouă imagine, care a fost publicată de către cei din München.

Reprezentanții BMW au decis să pună capat speculațiilor, astfel că au dat publicității fotografiile oficiale ale celei de a patra generație a consacratului BMW X5.

Producția SUV-ului va fi la fabrica BMW din Spartanburg, iar potrivit informațiilor, se preconizează ca vânzările să pornească din toamna acestui an.

Astfel, concurentul de seamă al lui Audi Q7 și Mercedes GLE, iese în lume cu un design impunător și o parte frontală cu o grilă supradimensionată.

În ceea ce ține de capitolul interior, SUV-ul bavareze ne prezintă două display-uri destul de mari, unu fiind chiar instrumentul de bord digital, iar display-ul central este chiar versiunea cea mai nouă a sistemului de operare deja consacrat al BMW, și anume iDrive, care va putea fi controlat și prin gesturi.

Exact ca modelul anterior, X5 va fi disponibil și în versiunea cu 7 locuri, însă va fi disponibil spre vânzare abia de la finele anului acesta. Dacă vorbim de locuri, este important de precizat că bavarezii au pregătit mai mult spațiu în noul X5, care va beneficia de 36 mm mai mulți în lungime, 66 mm în lățime, iar interiorul va avea 42 mm în plus.

Pe lista de noutăți tehnologice a lui X5, putem adăuga și farurile laser, suspensia pneumatică pe ambele punți și direcția integrală.

Ceea ce sigur va interesa pe toți, este motorizarea, care va avea două versiuni pe benzină și două diesel, și anume trei versiuni cu motoare de 6 cilindrii și un V8, care va produce nu mai puțin de 462 de cai putere.

Pentru a face călătoria mai plăcută, noul X5 va avea o cutie automată cu opt rapoarte și un sistem inteligent de tracțiune integrală, care vor fi oferite în versiune standard.

Imaginile vorbesc de la sine, așadar enjoy!

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here