Șoc pe scena politică! Ilie Bolojan a demisionat

0
2988
Sursa foto: Faacebook - Ilie Bolojan

Update: Liberalul Bolojan dezminte informațiile apărute în presă, acuzând că ar fi vorba doar de fake news.

Prim-vicepreședintele PNL, Ilie Bolojan a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte a Partidului Național Liberal.

Update: Edilul municipiului Oradea, a dezmințit joi informația potrivit căreia ar fi demisionat din funcția de prim-vicepreședinte al PNL.

„Nu este adevărat că mi-am depus demisia. Este o știre falsă. Dacă voi avea vreodată de declarat ceva pe această temă, voi face eu această declarație”, a răspuns Ilie Bolojan pentru presei.

_____________________________________________________

Partidul Național Liberal este mișcat din temelii în această perioadă, având în vedere recentele demisii ale tot mai multor liberali, care au ales să treacă la ALDE sau alte formațiuni politice.

Printre liberalii demisionari se numără și deputatul Florin Roman, urmat de senatorul Ion Popa, care a decis să treacă la ALDE.

Surpriza cea mare însă, a venit chiar de la prim-vicepreședintele PNL, Ilie Bolojan, care a decis și el să demisioneze din această funcție, demisie care va produce efecte începând cu data de 1 iulie.

Dacă până acum situația era una destul de tensionată în rândul liberalilor, demisia celui de al doilea om din partid a produs un cutremur, care în mod cert va produce valuri destul de mari, intensificând situația deja șubrezită a PNL.

 

Știre în curs de actualizare.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here