Jurnaliștii de la Charlie Hebdo au întrecut măsura. Simona Halep a fost caricaturizată într-un mod grotesc de francezi

0
699
Sursa foto: dailysportcast.com

Fie că vorbim de lipsă de respect sau prostie crasă, jurnaliștii de la Charlie Hebdo au lovit din nou, cu o caricatură jignitoare la adresa Simonei Halep.

Stilul celor de la Charlie Hebdo a fost cunoscut lumii întregi în mod extins, la începutul lui 2015, ca urmare a caricaturii realizate în derâderea profetului Mahomed și a întregului Jihad.

Atunci 12 jurnaliști au murit în atacul terorist de proporții care au șocat întregul mapamond.

Săptâmâna aceasta, într-un act oribil față de toți românii dar și față de fanii tenisului, jurnaliștii de la Charlie Hebdo au publicat o caricatură a Simonei Halep, înfâțișată în momentul în care ridică trofeul Roland Garros.

Sursa foto: Facebook – Dan Alexe

„O româncă câştigă Roland-Garros. Sportiva: «Fier vechi, fier vechi!»”, se arată în caricatura publicată pe Facebook de jurnalistul şi scriitorul Dan Alexe.

Gestul acestor caricaturiști a fost criticat de mai multe voci atât din lumea tenisului, cât și din spațiul public, calificându-o drept o manifestare de cea mai joasă speță.

Probabil că deja au și uitat de momentul în care milioane de oameni au simpatizat prin celebrul „Je suis Charlie”, iar drept răsplată, măscăricii acestei redacții răspund în cel mai prost și stupid mod, unei campioane mondiale.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here