Eroi pentru un erou! Medicul orădean Cătălin Noja are nevoie urgentă de sânge

0
4442
Sursa foto: alesdonline.ro

Un medic orădean are mare nevoie de sprijinul nostru al tuturor!

Medicul Cătălin Noja a fost diagnosticat cu o formă rară a unei boli neurologice, motiv pentru care are nevoie acum de sângă din grupa B3 pozitiv.

Cei care vor să dea o mână de ajutor lui Cătălin, sunt așteptați să doneze, putând dona pentru el și cei care au alte grupe de sânge.

Așadar, suntem așteptați toți orădenii, să facem o faptă bună pentru un erou, care a muncit până acum tocmai pentru a salva viețile altora.

Donațiile se pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină din Oradea, de pe strada Louis Pasteur, nr. 30, cu mențiunea extrem de importantă că se donează pentru Cătălin Noja, care în prezent, e tratat de dr. Vharoon Nunkoo Sharma de la Spitalul de Neurologie.

De asemenea, pot dona persoane care locuiesc în alte oraşe, însă trebuie să specifice pentru cine anume donează şi judeţul Bihor.

Pot dona sânge persoanele sănătoase, cu vârste între 18 şi 60 de ani, însă care nu trebuie să fi consumat alcool sau grăsimi cu 24 de ore înainte de recoltare.

Totodată, nu pot dona femeile însărcinate, care alăptează sau care sunt în timpul ciclului menstrual. De asemenea, nici cei care în ultimele şase luni au suferit intervenţii chirurgicale sau şi-au făcut tatuaje.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here