Celebrul Richard Harrison din „Așii Amanetului” a murit

0
2316
Sursa foto: variety.com

Vedeta emisiunii „Așii Amanetului” s-a stins din viață în această săptămână la 77 de ani.

Richard Benjamin Harrison, cel cunoscut și sub porecla de „Bătrânul” (The Old Man) din emisiunea TV „Aşii Amanetului”, a murit la 77 de ani.

Anunţul a fost făcut chiar de postul History, în a cărui grilă rulează reality show-ul „Așii Amanetului”.

Sursa foto: cbelmira.com

„Bătrânul a murit în această dimineaţă, înconjurat de cei pe care îi iubea. Ne va lipsi enorm. A fost eroul meu şi am fost norocos să îl am ca tată. Vă mulţumim pentru cuvintele şi rugăciunile voastre. Ni-l vom aminti mereu ca cel mai bun tată şi bunic”, a transmis fiul său, Rick Harrison, pe contul său de Facebook.

Richard Harrison s-a născut în 1941 și a reușit să facă o avere din amanetul pe care l-a deschis în anul 1989, situat la doar câțiva kilometrii de Las Vegas.

Sursa foto: popculture.com

„A trăit o viață intensă și prin intermediul emisiunii „Așii Amanetului” de la History TV, a reușit să ajungă ăn sufletele oamenilor de pretutindeni, învățându-i iubirii nemărginite pentru familie, a muncii grele dar și a umorului” a mai adăugat fiul său pe pagina sa de Instagram.

Afacerea a prins o faimă internaţională după ce a apărut în reality show, care și acum este emisiunea cu cea mai mare audienţă al postului History.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here