Orădeanul Bogdan Vandici este câștigătorul emisiunii „Chefi la cuțite”

0
1427
Sursa foto: click.ro

Bogdan Vandici, un orădean de doar 21 de ani, este marele câștigător al emisiunii „Chefi de cuțite”, adjudecându-și premiul de 30.000 Euro.

Cei trei juraţii deja cunoscuți publicului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au avut parte doar de surprize în acest sezon, pornind de la peste 1.000 de persoane înscrise pentru emisiune, peste 200 chemați la casting și nu mai puțin de 100 de persoane care s-au luptat să între în rândul celor 18 potențiali chefi.

Printre acești oameni se numără și orădeanul şi Bogdan Vandici, orădeanul care a renunţat la studii superioare în Olanda pentru a se dedica gătitului.

Pasiunea aceasta, împreună cu munca asiduă și dedicarea i-a adus premiul de 30.000 euro, pentru care fiecare participant a trebuit să impresioneze juriul, pregătind un aperitiv, un fel principal şi un desert.

„Nu contează că am trecut prin iad și am ieșit cu tălpile arse de acolo. Acum pot să plutesc pe un norișor”, a spus Bogdan imediat după victoria sa.

„E un copil care merita să câștige. Îl voi aprecia toată viața mea. E mare! Nu am plâns niciodată pentru un concurent, dar copilul ăsta m-a emoționat teribil”, a spus chef Florin Dumitrescu, cel care i-a fost și mentor.

 

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here