Ești posesor de Samsung? S-ar putea ca telefonul tău să trimită poze la întâmplare ca urmare a unei erori

0
1902
Sursa foto: techspot.com

Clienții de Samsung pot întâmpina probleme din cauza unei erori, cauzând trimiterea pozelor din telefon la întâmplare.

La scurt timp după scandalul bateriilor care explodeaza, Samsung este lovit de o nouă problemă tehnică.

Datorită unei erori la software, modelele Galaxy S9, Galaxy S9+ şi Note 8 trimit pozele din memoria telefonului către persoane alese la întâmplare din agenda aplicaţiei Samsung Messages.

Cei mai norocoşi dintre utilizatori ar putea scăpa doar cu o singură poză trimisă, însă la fel de uşor poate fi trimisă întreaga colecţie de poze „private”, fără ca nimeni să observe acest lucru.

Singura metodă pentru a evita acest lucru nu doar enervant, dar și stânjenitor, este dezactivarea temporară a aplicaţiei de mesagerie Samsung Messages, care este preinstalată pe dispozitivele Samsung de generaţie mai recentă.

Cei care vor să verifică dacă au avut parte de un astfel de incident pot afla cu certitudine din fişierele „jurnal” care sunt păstrate la secţiunea phone account, sau verificarea traficului de date, care ar trebui să fie epuizat sau să aibe un consum mult prea mare, față de normal.

Oficialii Samsung au confirmat această nouă eroare tehnică, însă au anunțat că ea va fi corectată în scurt timp, cu o nouă actualizare ce va fi adusă aplicaţiei.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here