O femeie a așteptat 17 ore până a leșinat, pentru a putea fi consultată. Medicul fără suflet incasează un salar lunar de 7.000 Euro

0
1390
Sursa foto: informatiabuzaului.ro

O femeie a leșinat după ce a așteptat 17 ore pentru a fi consultată de către șeful UPU Buzău.

În spitalele din România, din păcate, nu este o noutate faptul că cei care apelează la Urgențe vor fi nevoiți să aștepte un timp îndeplungat, până un medic va prelua cazul lor.

La fel a fost și cazul unei femei din Buzău, care a așteptat  nu mai puțin de 17 ore pentru a primi asistența medicală cuvenită, și atunci doar din cauza faptului că aceasta a leșinat pe holul spitalului.

În această speță, șeful UPU din Buzău, Adrian Zoican, nu a demonstrat nicio urmă de empatie și respect pentru această pacientă, care a stat pe holul spitalului un timp suficient cât să nu mai fi fost nevoie deloc de serviciile medicale de urgență.

În loc să ceară măsuri pentru a afla care este motivul pentru care femeia a fost lăsată de medici să aștepte 17 ore, până la leșin, medicul Zoican a recurs la a acuza jurnaliștii care au făcut publică această întâmplare.

De precizat este că șeful UPU Buzău are un salar lunar de peste 30.000 lei, la care se adaugă remunerația primită ca fiind parte a unui program parțial al secției de recoltare pentru transplant din cadrul spitalului Buzoian.

 

În loc să adopte măsuri drastice pentru a nu se mai repede astfel de incidente, medicul Adrian Zoican a considerat drept adecvat a trece la amenințări directe pentru cei care au mediazat necazul femeii.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here