Un autoturism Mercedes-Benz, căutat în Belgia, a fost depistat de poliţiştii de frontieră

0
1844
Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră din Vama Nădlac II, au depistat un Mercedes-Benz, ce era căutat de autorităţile din Belgia.

Aproape de zorii zilei de 11 iulie, un bărbat de 22 de ani cu domiciliul în județul Ialomița, s-a prezentat în Vama Nădlac II, pentru formalităţile de frontieră, la volanul unui Mercedes-Benz, înmatriculat în Belgia.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat, pentru mașină un certificat de înmatriculare emis de autorităţile germane, iar în urma verificărilor s-a constatat că autoturismul figurează ca bun pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Belgia.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

„Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a împrumutat autoturismul  de la un prieten din Germania, proprietar al autoturismului, fără a-i pretinde nimic în schimbul împrumutului, având intenţia ca la întoarcere, să înapoieze maşina proprietarului” a declarat purtătorul de cuvânt, comisarul-șef Laura Beatrice Bondar.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Având o valoare de 4.000 Euro, autoturismul a fost reținut de polițiști până la finalizarea cercetărilor la sediul S.T.P.F Arad, în cauză, poliţiştii efectând cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here