Presa locală este în doliu. Jurnalistul Andrei Șandor a murit

0
1527
Sursa foto: Facebook

Cunoscutul jurnalist orădean, Andrei Șandor, s-a stins din viață la doar 42 de ani.

În vârstă de doar 42 de ani, Andrei Șandor a decedat sâmbătă, ca urmare a unui stop cardio-respirator.

Debutul său jurnalistic a fost în anul 1995 la Radio Sonvest, fiind anterior realizator radio în Moulins, Franța. Și-a continuat activitatea la Național FM, urmat de poziția de redactor-șef la Contrastonline.ro, iar în ultimii ani a activat pentru BihorStiri.ro. De asemenea, Andrei Șandor a fost și colaborator a Jurnalului Bihorean.

În cei peste 23 de ani de carieră jurnalistică, Andrei Șandor și-a conturat imaginea unui spirit critic, extrem de devotat valorilor umane, cu principii solide. Toate acestea transpuse într-o fire mereu colocvială și deschisă discuțiilor de toate facturile.

În urmă cu o săptămână, fiul acestuia, Marius Andrei, fusese admis în clasa a IX-a la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

Sâmbătă, lui Andrei i s-a făcut rău pe stradă în cursul după-amiezii şi a chemat un echipaj al Ambulanţei, însă a refuzat să fie transportat şi internat la spital.

Din nefericire, la doar câteva zeci de minute i s-a făcut din nou rău, iar echipajul de Terapie Intensivă al celor de la SMURD nu a mai putut face nimic să îl salveze.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Zbor lin spre cer, Andrei!

 

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here