Nemții de la BMW vor deschide o fabrică chiar la granița cu România,unde vor investi peste 1 miliard de euro

0
2053
Sursa foto: Facebook - BMW Group

BMW va investi peste 1 miliard de euro într-o nouă fabrică ce se va afla în Ungaria.

Noua fabrică va fi construită în orașul Debrecen și potrivit oficialilor BMW, avea o capacitate de producţie de 150.000 de maşini pe an.

De asemenea, oficialii au anunțat că noua fabrică va produce atât mașini cu combustie, cât și vehicule electrice, urmând să fie puse în joc peste 1.000 de noi locuri de muncă.

BMW susţine că noua investiţie va ajuta la extinderea capacităţii de producţie din Europa, unde se vând aproximativ 45% dintre maşinile grupului german.

„BMW Group continuă să-și extindă rețeaua de producție cu o nouă unitate care va fi construită în Ungaria, aproape de orașul Debrecen. Decizia de a construi această nouă fabrică ne reafirmă perspectiva creșterii globale.

La fel ca fiecare uzină BMW Group din Europa, noua uzină din Ungaria va putea produce atât modele de combustie, cât și modele electrice BMW – toate pe o singură linie de producție. Aceasta va aduce o mai mare capacitate rețelei noastre mondiale de producție. Când începe producția, vor fi stabilite noi standarde în ceea ce privește flexibilitatea, digitalizarea și productivitatea” se arată în comunicatul oficial al celor de la BMW Group.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here