Românul care a fost rănit în Italia sub podul prăbuşit la Genova, a murit

0
1200
Sursa foto: wowbiz.ro

Marian Roșca, șoferul român din Gorj ce trăia în Franța, a murit în cursul zilei de sâmbătă după amiaza într-un spital din Genova.

Bărbatul de 36 de ani era originar din Gorj, și trăia în Franța, unde lucra la o firmă de transport.

Spre nereficirea sa, tânărul se afla marți pe podul Morandi din Genova în momentul în care un pilon a cedat, iar o parte din mașini au căzut în albia unui râu, altele au căzut pe o cale ferată din apropiere, iar o parte au fost prinse între bucățile imense de beton armat ce au fost căzute la pământ.

Marian era internat la spitalul San Martino, în comă de gradul IV, iar medicii nu i-au dat prea multe şanse de supravieţuire, având mai multe fracturi şi un traumatism cranian care i-au cauzat în cele din urmă decesul.

„Cetăţeanul român rănit în urma prăbuşirii viaductului Morandi a încetat din viaţă în cursul acestei zile. Decesul a fost notificat de către medici atât familiei, cât şi reprezentanţilor Consulatului General al României la Torino aflaţi la spital. Ministerul Afacerilor Externe transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate în aceste momente extrem de dificile”, au precizat reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe, într-un comunicat de presă.

Potrivit reprezentanţilor echipei consulare s-a anunţat că sunt în contact cu familia cetăţeanului român şi vor acorda asistenţă consulară necesară în astfel de situaţii, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupului neînsufleţit şi a certificatului de deces.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here