Apple va prezenta trei modele noi de iPhone în această toamnă

0
1374
Sursa foto: appleinsider.com

În această toamnă, Apple va prezenta trei modele noi de iPhone.

Din informațiile scurse în presă, Apple va prezenta luna viitoare nu mai puțin de trei noi modele de iPhone, care vor avea preţuri şi mărimi diferite ale ecranelor.
Potrivit informațiilor, noul vârf de gamă al iPhone ar urma să aibă un ecran de 6,5 inchi, ceea ce înseamnă ca va fi mai mare decât cel al lui Samsung Galaxy Note 9, în timp ce succesorul lui iPhone X va avea un ecran de 5,8 inchi. În ambele cazuri, modele de top vor avea ecrane de tip OLED.
Modelul care va fi cel mai așteptat, este un model care va semăna cu iPhone X, însă va fi mai ieftin și va avea un ecran LCD de 6,1 inchi. Marginea va fi din aluminiu, iar paletarul de culori, va fi unul diversificat.
Toate cele trei noi modele de iPhone vor include sistemul de autentificare Face ID, iar cele două două modele mai scumpe vor aduce o premieră pentru Apple, și anume vor putea folosi simultan două cartele SIM.
Pe piața din România, Apple vinde câteva sute de mii de unități iPhone anual şi atrage aproximativ un sfert din banii alocaţi într-un an de români pentru achziţia de telefoane mobile.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here