Pedalează în siguranță pe 21 septembrie la Critical Mass

0
1400
Sursa foto: Facebook

Toți cei interesați de ciclism sunt așteptați vineri, 21 septembrie la un eveniment dedicat pedalării în siguranță.

Evenimentul este organizat de Fundația „Euroregiunea Bihor – Hajdu-Bihar” Oradea, alături de Fundația pentru Parteneriat, MOL România, ProBikers și Asociația pentru Educație şi Siguranță Rutieră.

„<<Pedelează în siguranță!>> este proiectul prin care ne-am propus să promovăm un mediu de viață mai sănătos prin folosirea bicicletelor și să atragem atenția comunității asupra importanței respectării tuturor participanților în trafic” a declarat Bogdan Hossu, directorul Fundației Euroregiunea.

Înaintea evenimentului de ciclism, pe parcursul a trei zile, organizatorii vor organiza mai multe cursuri de siguranță rutieră elevilor din mai multe școli din Oradea, pentru a știi care le sunt drepturile dar și obligațiile ca participanți activi la trafic.

Traseul evenimentului Critical Mass va avea punctul de pornire vineri, 21 septembrie de la ora 17.00 în parcarea din Piața Rogerius pe următorul traseu:
– 17:30 pornire din parcare Piața Rogerius – str. Transilvaniei – B-dul Dacia – Parcul Petőfi – str. Republicii – B-dul Magheru – Podul „Dacia” – Piața Emanuil Gojdu – B-dul Cantemir – str. Sextil Pușcariu – str. Horea – str. Sucevei – B-dul. Decebal – str. T. Vladimirescu – sosire- Piața Unirii.

Copiilor mai mici de 14 ani NU le este permis să circule cu bicicleta sau cu trotineta pe șosea. Pentru desfășurarea în siguranță a evenimentului, organizatorii vă roagă să respectați acest aspect!

Acest eveniment face parte din activitățile proiectului „Pedelează în siguranță!”, proiect finanțat de Fundația pentru Parteneriat și Mol România.

Partenerii proiectului sunt:
Consiliul Județean Bihor,
Inspectoratul Școlar Județean Bihor,
Asociația Pentru Educație și Siguranță Rutieră,
Serviciul de Ambulanță Județean Bihor,
Asociația ProBikers Oradea

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here