Un tânar a cântat exact cu vocea celebrului Michael Jackson, ridicând toți jurații emisiunii Vocea României

0
996

Tânărul de 28 de ani, este primul concurent din istoria emisiunii „Vocea României”, care a avut un bis în cadrul audițiilor.

Bogdan Ioan este un tânăr arhitect de 28 ani din Constanţa, care a dat pe spate toți jurații de la „Vocea României” și o țară întreagă, prin interpretarea melodiei „Earth Song“, una dintre piesele celebre ale lui Michael Jackson.

Uimiţi de asemănarea vocii sale cu cea a megastarului, juraţii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Andra şi Smiley au apăsat butoanele din primele secunde, vedetele exprimându-și bucuria şi emoţia de a-l auzi pe Bogdan cântând.

„Am retrăit momentul de la concertul din 1992, când Michael Jackson a părăsit arena în acel propulsor”, a spus Tudor Chirilă.

Tânărul a reușit nu doar să impresioneze și să lase jurații fără cuvinte, dar a și reușit să îi determine să îi ceară un bis.

„Nu am auzit pe nimeni, niciodată să cânte aşa Michael Jackson. Sunt şocat. Este primul concurent la care îmi doresc să mai aud încă odată prestaţia”, a declarat Smiley în cadrul emisiunii.

Bogdan Ioan a cântat o dată şi l-a ales pe Smiley pentru a-i fi antrenor.

Tânărul arhitect s-a născut pe 4 februarie 1990, absolvind Liceul „Ovidius” din Constanța și mai apoi Facultatea de Arhitectură din Iași. Potrivit tânărului, acesta a început să cânte de la 16 ani, fără să aibă studii de specialitate.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here