Apple a lansat noile iPhone XS, XS Max și XR

0
1313
Sursa foto: cnbc.com

Fanii produselor Apple au noi motive de bucurie și cu siguranță sunt nerăbdători să testeze noile produse preferate.

Așa cum ne-a obișnuit, Apple vorbește despre tehnologiile aduse noilor smartphone-uri, fără însă să aducă în prim-plan specificaţiile hardware ale acestora. Cu toate acestea ei preferă să le compare de performanţele generaţiile anterioare de iPhone.

Într-o comparație scurtă, iată care sunt noutățile aduse de cele 3 iPhone-uri lansate.

În ceea ce privește modelul iPhone XS, nu putem spune că sunt mari diferenţe în comparație cu iPhone X, în contextul în care ambele sunt de aceleași dimensiuni. Avantajul este că accesoriile pentru iPhone X, cum ar fi husele și husele cu baterie, vor fi compatibile cu modelul XS.

În schimb, noul iPhone XS vine cu un procesor îmbunătăţit, un ecran care va reproduce mai bine culorile, o suprafaţă tactilă mai bună, cameră mai performantă, o nouă culoare aurie, rezistenţă la apă IP68 faţă de IP67 şi sticlă mai puternică deasupra display-ului.

Sursa foto: thesun.co.uk

Dacă e să vorbim despre iPhone XS Max, acesta vine doar cu un ecran mai mare şi rezoluţie îmbunătăţită faţă de iPhone XS, dar şi cu un acumulator mai puternic. Cu toate că telefonul este puţin mai greu, acesta oferă în rest aceleaşi componente interne îmbunătăţite, ca și iPhone XS.

Noul iPhone XR este un model cu un preț mult mai mic, decât celelalte două modele, însă nu are niciun compromis în ceea ce privește performanța, având în dotare același procesor Apple A12 Bionic, însă doar cu 3GB RAM, exact ca și iPhon 8 Plus și iPhone X.

Totodată, ecranul LCD are o rezoluție mai mică față de XS și XS Max, păstrându-și însă suprafața tactilă de 120 Hz. Camera foto este și ea echipată cu un singur senzor, însă este același care este folosit și pe modelele XS pe camerele principale. Ca și greutate va depăși modelele XS și XS Max, având și dimensiunile vizibil mărite față de cele două menționate anterior.

Sursa foto: iphoneincanada.ca

Încă o diferență vizibilă este rama din aluminiu pe margine, în comparație cu oțelul inoxidabil ce a fost folosit de către Apple pentru modelele premium.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here