Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi pentru cei în căutarea unui job

0
1184
Sursa foto: sabc.ca

Cel mai mare eveniment dedicat pieţei forţei de muncă din Oradea și Bihor va avea loc în octombrie.

AJOFM Bihor pregăteşte cel mai mare eveniment din acest an și anume Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, ce va avea loc pe 19 octombrie între orele 9:00 – 16:00 la Sala Sporturilor „Antonio Alexe”.

„Misiunea agenţiei noastre este de a media cererea şi oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Prin această nouă Bursă dedicată absolvenţilor, dorim să asigurăm noi oportunităţi în carieră absolvenților în căutarea unui loc de muncă. Ne aşteptăm să fie cel mai mare eveniment de acest tip organizat anul acesta în Oradea şi judeţul Bihor. Dorim ca acest eveniment să fie dedicat absolvenților pentru a veni în sprijinul angajatorilor din județul Bihor care doresc angajarea lor. Sperăm că şi interesul vizitatorilor să fie unul pe măsura anvergurii evenimentului şi a numărului de locuri de muncă”, a declarat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

În cadrul Bursei, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor va furniza servicii de informare, consiliere și mediere persoanelor în căutarea unui loc de muncă dar și suport tehnic privind măsurile active promovate cum ar fi prime, subvenții, pachete de mobilitate, ucenicie și stagiatură.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here