Cofondatorii Instragram au decis să părăsească compania

0
684
Sursa foto: wccftech.com

Cofondatorii Instagram au anunțat că vor părăsi conducerea companiei.

Kevin Systrom şi Mike Krieger, au anunţat că vor părăsi compania, motivând că doresc să își exploreze curiozitatea şi creativitatea.

În 2012, Instagram a fost cumpărată de Facebook pentru suma de un miliard de dolari, iar acum are peste un miliard de utilizatori.

Plecarea are loc pe fondul unor tensiuni între cofondatorii aplicaţiei şi conducerea Facebook, fapt care potrivit presei americane, este motivul real al plecării celor doi.

Popularitatea aplicației Instagram a crescut într-o perioadă de stagnare a Facebook, motiv pentru care Facebook a creat mai multe aplicaţii similare cu cele folosite de Instagram, această decizie provocând tensiuni între cele două branduri.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a spus într-o declaraţie că Instagram a reflectat talentul creator al fondatorilor acesteia.

„Am învăţat foarte multe de la ei în aceşti şase ani. Aştept cu interes să văd ce vor construi în continuare”, a spus Zuckerberg.

De asemenea și cofondatorul WhatsApp, Jan Koum a anunţat în aprilie că va demisiona de la conducerea companiei pe care a fondat-o în 2009, Facebook achiziţionând WhatsApp în 2014.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here