Simona Halep a fost eliminată de la Wuhan

0
642
Sursa foto: digi24.ro

Liderul WTA a pierdut în primul meci din Asia în fața lui Dominika Cibulkova din Slovacia.

Simona Halep a fost eliminată de la Wuhan, China, pierzând primul meci din Asia în fața slovacei Dominika Cibulkova, situată pe locul 31 WTA, cu scorul 0-6, 5-7, ajungând la al treilea eşec consecutiv în circuit, după înfrângerile din primul tur de la Cincinnati şi US Open.

Partea a doua a meciului a fost mult mai disputată, în condițiile în care Halep a dus meciul în prelungiri, dar graţie unul game pierdut pe propriul serviciu, a cedat în cele din urmă cu 5-7.

Pentru Simona Halep urmează turneul de la Beijing care se va desfăşura între 29 septembrie şi 7 octombrie şi la care românca va beneficia, de asemenea, de statutul de favorită 1.

„Accidentarea la spate a venit în primul game al antrenamentului cu Petra Kvitova (n. red – de duminică), atunci când am încercat să lovesc un forehand. Am stat în pat două zile, am încercat să mă vindec, dar timpul a fost prea scurt. Nu am vrut să mă retrag pentru că am muncit din greu după US Open şi am vrut să am cât mai multe meciuri în picioare. Am venit aici pentru a da totul. Ultima speranţă şi ultima şansă. Chiar şi aşa, am fost aproape în setul al doilea. Acest meci îmi dă încrederea că nivelul meu e foarte bun. Deci, nu sunt dezamăgită! Sunt doar supărată pentru că această accidentare a venit de nicăieri”, a declarat Simona Halep.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here