Noi investiții de peste 1 milion de euro în Bihor

0
1241
Sursa foto: Facebook - Consiliul Județean Bihor

Județul Bihor va primi noi investiții în valoare de peste 1 milion de euro, pentru un nou parc industrial.

Parcul industrial din Tileagd se va bucura de noi investiții, ce vor depăși 1 milion de euro, sumă ce va fi alocată pentru construirea drumului de incintă, a drumurilor de acces, parcări, sens giratoriu, trotuare și stații de autobuz, dar și instalații electrice și sanitare, deviere de rețele electrice și instalații pentru stingerea incendiilor.

„Valoarea totală a acestui proiect este de 4.472.844,70 lei, iar termenul limită până la care operatorii economici interesați pot depune ofertele este 09 octombrie 2018, ora 12.00. Garanția de participare la procedura de atribuire este de 1% din valoarea contractului, adică 47.000 lei”, a anunțat Biroul de Presă al Consiliului Județean Bihor.

Reprezentanții Consiliului Județean au anunțat că procedura de atribuire este prin licitație deschisă, iar documentația poate fi obținută prin solicitare scrisă, direct la sediul societății Parcuri Industriale Bihor SA, din Oradea, strada Gheorghe Dima nr.3, etaj 1. În acest sens, ofertele companiilor se vor depune fie prin email la adresa office@investinbihor.com, pe suport hârtie la sediul societății sau prin poștă.

Criteriul de atribuire, conform celor de la S.C. Parcuri Industriale Bihor S.A., este prețul cel mai scăzut, iar selectarea ofertanților se va face în baza situației economico-financiară și capacității tehnice și profesionale a acestora.

„Chiar dacă nu mai există linii de finanțare europene ca și în urmă cu câțiva ani, aceste lucrări ce urmează a fi realizate la Tileagd demonstrează că susținem ceea ce ne-am asumat în privința dezvoltării economice a microregiunilor bihorene”, a declarat președintele Consiliului Județean Bihor, Pásztor Sándor.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here