Președintele Iohannis a comis o nouă gafă de protocol, în cadrul vizitei sale oficiale în Italia

0
1117
Sursa foto: google.com

Klaus Iohannis a făcut o nouă gafă în cadrul vizitei de stat pe care o întreprinde în Italia.

După greșeala de protocol de luni, de la întâlnirea cu premierul italian Giuseppe Conte, președintele Klaus Iohannis nu se dezice de obiceiuri și a făcut o nouă gafă, de data aceasta la întâlnirea cu primarul Romei, Virginia Raggi.

Mai exact, președintele Iohannis a fost anunțat de către gorniști la sediul Primăriei Romei, însă acesta nu s-a oprit să îi salute, conform ceremonialului şi a vrut doar să urce scările în clădire.

Dacă nu era suficient de jenant momentul, președintele și soția sa au fost atenţionați de o persoană din mulţimea care a întâmpinat cuplul prezidenţial, care mai apoi s-au oprit şi au dat onorul, așa cum cere protocolul.

Această nouă ispravă a președintelui a fost surprinsă de camerele de luat vederi din mulțime și acum face înconjurul rețelelor de socializare.

Vizita Presedintelui Iohannis la Campidoglio

Gepostet von Din Italia am Dienstag, 16. Oktober 2018

Klaus Iohannis a mai făcut o gafă de protocol și luni, la întâlnirea cu premierul italian Giuseppe Conte, aceasta fiind probabil nerăbdător să viziteze, decât să respecte obligațiile protocolare, ale unui șef de stat.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here