Bihoreanul George Pușcaș a devenit cel mai bun marcator din istoria României U21

0
1779
Sursa foto: digisport.ro

Bihoreanul George Pușcaș a contribuit cu 7 goluri în preliminariile de la calificarea naționalei Under 21 la EURO 2019.

România a câștigat grupa 8 a preliminariilor, din care au mai facut parte Portugalia, Bosnia, Țara Galilor, Elveția și Liechtenstein, calificându-se la EURO 2019.

George Pușcaș este unul dintre sportivii care a contribuit în mod decisiv la calificarea naționalei de tineret la EURO 2019, ajungând la 14 goluri în total pentru România Under 21, fiind cel mai bun marcator din istoria reprezentativei de tineret, care l-a depășit în aceste preliminarii pe Gabi Torje, jucător care a marcat de 9 ori la naționala de tineret.

În ceea ce privește clasamentul preliminar al golgheterilor,  Puscas a terminat pe locul 3, fiind urmat de polonezul Kownacki care a marcat 9 goluri, și mai apo de danezul Robert Skov, cu 8 reusite.

Pușcaș a încheiat la egalitate cu Borja Mayoral de la Real Madrid, Luka Jovic de la Benfica, împrumutat la Eintracht, Carlos Strandberg de la Malmo, Georgi Melkadze de la Spartak Moscova, împrumutat către cei de la Tosno, Josip Brekalo de la Wolfsburg, împrumutat la Stuttgart, Martin Terrier de la Lyon, împrumutat la Strasbourg, Cedric Teuchert de la Schalke, care au marcat fiecare câtre 7 goluri.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here