Aproape 2 milioane de autoturisme BMW sunt rechemate în service, având riscul de a lua foc

0
2022
Sursa foto: carmagazine.co.uk

Bavarezii de la BMW au anunțat că vor rechema în service 1.6 milioane de vehicule din întreaga lume, din cauza posibilelor scurgeri de lichid care ar putea provoca un incendiu.

Producătorul german a anuntat că, în cazul vehiculelor diesel, lichidul de răcire ar putea curge din modul de recirculare a gazelor de eșapament, ce face parte din sistemul de reducere a emisiilor. Lichidul se poate mai apoi combina cu funingine la temperaturi ridicate fapt ce poate duce la un incendiu.

Ca urmare a acestei probleme, producătorul german a decis în luna august 2018, să retragă 480.000 de vehicule din Asia și Europa dupa ce au fost raportate incendii, însă ca urmare a unei anchete interne, s-a descoperit că mai multe vehicule se confruntă cu probleme tehnice similare.

Rechemarea va viza vehiculele din toate modelele fabricate echipate cu motoare diesel cu patru sau şase cilindrii, au fost produse între 2010 şi 2017. Proprietarii urmează să fie contactați, pentru a se prezenta în service, în vederea remedierii problemei constatate la autoturisme.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here