Vești proaste pentru studenți și pentru șoferi. Lucrările de la podul de pe strada Universității se vor prelungi

0
1786
Sursa foto: google maps

Lucrările la podul de pe strada Universității se vor prelungi, în ciuda așteptărilor tuturor celor care tranzitează zi de zi zona.

Cu toate că toți ce care tranzitează zi de zi zona Universității așteaptă cu nerăbdare ca noul pod să fie gata, aceștia au parte de o veste nu tocmai bună din partea administrației locale.

Termenul inițial de finalizare dat publicității era de 29 noiembrie 2018, însă în stilul cu care deja ne-am obișnuit, lucrările se devansează. Așadar, lucrările la pod s-ar putea prelungi cu cel puțin două săptămâni, ajungând până aproape de jumătatea lui decembrie 2018.

Printre alte probleme tehnice constatate, potrivit administrației locale, solul mlăștinos e unul din motivele pentru care constructorii vor avea nevoie de mai mult timp pentru finalizarea lucrărilor, la care se adaugă și refacerea proiectului de rezistență a podului, pentru care proiectantul a considerat acum că armătura de fier este pur si simplu, prea multă!

Până la noul termen de finalizare, nu ne rămâne decât să circulăm înconjurând prin străzile adiancente și să sperăm că măcar de această dată, edilii să fi prognozat data corectă pentru finalizarea lucrării.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here