Un autoturism căutat de autoritățile din Belgia a fost depistat în Vama Nădlac II

0
843
Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră din Vama Nădlac II au depistat un român care conducea un autoturism ce era căutat de către autorităţile din Belgia.

La începutul săptămânii, la Vama Nădlac II s-a prezentat pentru formalităţile de frontieră, un cetăţean român de 38 de ani, cu domiciliul în judeţul Galaţi, conducând un autoturism marca Lancia,tip Lybra S, înmatriculat în Italia.

Cu ocazia controlului de frontieră, şoferul a prezentat, pentru autoturism un certificat de înmatriculare emis de autorităţile italiene.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

„În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că autoturismul figurează ca“bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Belgia. Faţă de cele constatate, şoferul  a declarat că a achiziţionat autoturismul în anul 2017 din Torino, Italia, contra sumei de 1.000 de euro şi nu avea cunostinţă că acesta era căutat de autorităţile din Belgia” a declarat comisarul-șef Laura Beatrice Bondar.

Drept urmare, autoturismul a fost indisponibilizat, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, pe numele românului de 38 de ani.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here