Primarul Bolojan despre noua Piață Ocska: Lumea să se obișnuiască cu această situație

0
1104
Sursa foto: Facebook - Info Trafic jud. Bihor

Haosul din weekendul trecut de la Piața 100, va continua mult și bine, conform primarului Ilie Bolojan.

Duminică, 4 noiembrie, șoseaua de centură a orașului din zona Auchan și Piața 100/Ocska, a fost paralizat preț de câteva ore, datorită lipsei infrastructurii eficiente, gândite de administrația locală.

Mai exact, problema majoră a fost dată de lipsa unei pasarele și a unor parcări în zonă, care să permită vizitatorilor să aibe acces rapid și ușor.

Însă, administrația orădeană, prin edilulul liberal Ilie Bolojan, vede problema cu totul altfel, și anume că lumea va trebui să se obișnuiască cu debandada care va continua cel puțin până anul viitor în primăvară sau chiar vară.

„În următoarele luni nu vom putea face nimic decât să se obișnuiască lumea cu situația”, este răspunsul primarului Bolojan, legat de haosul care va continua săptămânal.

Totodată, Ilie Bolojan a mai declarat că problema e în mâinile Poliției pentru a dirija traficul de așa natură încât centura să nu fie blocată, iar pietonii nu au decât să facă naveta peste centură cu autobuzele care circulă pe ruta prestabilită.

Până atunci, prin primăvară Primăria Oradea are în gând contrucția pasarelelor pentru pietoni, care probabil vor fi gata în vara anului 2019. Dar urmând tematica celorlalte lucrări din oraș, care nu sunt gata nici în ziua de azi, o doză de scepticism este mai mult decât binevenită.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here