Un tânăr român a reușit să ridice în picioare întreaga audiența din Parlamentul Marii Britanii

0
1056
Sursa foto: Facebook - Diana Ciunca

Un discurs despre tratarea copiilor cu probleme de sănătate mintală, susținut de un copil român, a ridicat în picioare întreaga audiență din Parlamentul Marii Britanii.

Victor Ciunca, este un copil de naționalitate română, fiul unor emigranți români din Țara Galilor, care a reprezentat în Parlamentul Marii Britanii, tinerii din Marea Britanie și Țara Galilor în Camera Comunelor, unde a susținut un discurs extraordinar.

În discursul său, tânărul a cerut parlamentarilor să aloce mai multe fonduri pentru tratarea copiilor cu probleme de sănătate mintală.

La sfârșitul discursului, Victor le-a mulţumit pentru atenţie celor prezenți în limba română, în limba galeză și limba engleză, reușind să ridice în picioare pe toţi cei prezenţi în Camera Comunelor, aplaudându-l frenetic pe Victor.

Romanian teenager representing Wales and the young people of the UK in House of Commons, speaking about young people mental health issues and asking The Government that the funds allocated to be used efficiently. His last sentence was in Romanian and in Cymraeg! Victor Ciunca sunt mândră de tine!

Gepostet von Diana Ciunca am Samstag, 10. November 2018

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here