Moment jenant pentru Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care a apărut public cu doi pantofi de culori diferite

0
1392
Sursa foto: politico.eu

Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, a apărut încălţat cu doi pantofi de culori diferite la Summit-ul Uniunea Europeană – Africa de Sud care a avut loc joi la Bruxelles.

Din partea Președintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, gafele publice au devenit o parte a normalității atât pentru publicul general, colegii săi dar mai ales, pentru consilierii personali.

Cu ocazia Summit-ului Uniunea Europeană – Africa de Sud de la Bruxelles, Jean Claude Juncker a gafat din nou. Acesta, probabil din starea de entuziasm ce îl caracterizează, dar și din cauza problemelor sale de „sciatică”, nu a reușit să își aleagă doi pantofi identici, sens în care a fost invitat de către consilieră, să își „regândească” ținuta.

Juncker a părăsit scena imediat, însă comentariile publice nu au încetat să apară, iar italienii au fost cei mai vehemenți.

„Acesta este omul care îi spune Italiei ce facă”, au declarat aceștia, cu referire la disputele cu Uniunea Europeană pe tema bugetului pentru anul 2019.

Așa cum am mai spus, pentru Jean Claude Juncker, nu este prima oară când oferă subiecte de discuții intense de dezbatere publică, reușind să se facă de râs în public. În vara acestui an el a apărut la un eveniment public, abia ţinându-se pe picioare, dând impresia tuturor celor prezenți că este beat.

În acest sens, Comisia Europeană a dat un comunicat în care a spus că Juncker suferă de sciatică.

Here's EU boss Juncker who wants an EU army. He holds a press conference with a black and a brown shoe

Gepostet von Voice of Europe am Freitag, 16. November 2018

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here