Parcare ca la ei acasă. Mașina fanion al #Rezist și Oradea Civică a parcat neregulamentar în fața Primăriei în ciuda semnului de oprire interzisă

0
2196

Duminică seara, mașina fanion al celor de la #Rezist și Oradea Civică a parcat neregulamentar în fața Primăriei Oradea. Să fi fost o ședință de lucru pentru următoarele „proiecte”?

#Rezist și Oradea Civică sunt mișcări deloc străine publicului orădean, care s-a remarcat prin metodele neordotoxe folosite în promovarea propriilor viziuni asupra sistemului administrației publice, fiind și cei responsabili de organizarea celebrelor ieșiri în stradă.

Tot #Rezist și Oradea Civică sunt recent sub vizorul procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism, care anchetează modul în care au fost finanțate ONG-uri, existând dovezi în sensul constituirii de grup infracțional și spălare de bani de peste 15 milioane de dolari.

Emblematică prin postura germană, dar mai ales prin autocolantele folosite în a-și promova noua activitate, bolidul german al patronului de la Reifen Trade din Oradea a fost surprins duminică seara, parcat în fața Primăriei Oradea, loc în care alți „muritori de rând” din a noastră urbe, ar fi fost sancționați fără discuție.

Mai exact, acesta a ignorat prevederile Codului Rutier, și a parcat neregulamentar în fața administrației orădene, chiar dacă semnul prevede clar că în acel punct, oprirea este interzisă. Surprinzător că tocmai cei care se declară mari luptători împotriva abuzurilor și nerespectării legislației, o încalcă fără probleme.

Putem doar presupune, că având în vedere ancheta procurorilor DIICOT, unul din liderii cei mai vehemenți ai #Rezist și Oradea Civică, a fost la o ședință de lucru sau chiar consultare cu mai marii edili orădeni, pentru a planifica următoarele „mișcări libere și democratice”.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here