Primăria Sânmartin organizează joi, ceremonia de dezvelire a bustului lui Mihai Viteazul, în Bulevardul Felix

0
1008
Sursa foto: infooradea.ro

Pentru a marca Centenarul Marii Uniri, Primăria Sânmartin va organiza joi, o ceremonie de dezvelire a bustului Voievodului Mihai Viteazul, în Bulevardul Felix.

Ceremonia va avea loc joi, 22 noiembrie de la ora 13.00 și va debuta, conform protocolului, cu întâmpinarea oficialităților, salutul drapelului de luptă și ocuparea locului în formație, după care invitații vor intona imnul național al României.

Dezvelirea monumentului va fi precedată de o slujbă de sfințire, iar alocuțiunile privind însemnătatea evenimentului urmează să fie rostite de către primarul comunei Sânmartin, Cristian Laza.

Autoritățile au pregătit și un scurt moment artistic, susținut de elevii Școlii Gimnaziale „Floare de Lotus” din Sânmartin, iar finalul ceremoniei va fi marcată de o defilare, precedată de festivitatea depunerii de coroane, jerbe și buchete de flori.

La eveniment și-au confirmat prezența la ceremonie, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Ioan Mang, prefectul județului Bihor, Ioan Mihaiu, dar și reprezentanți ai Parlamentului României.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here