Preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani are mai multe întâlniri la București cu mai mulți oficiali

0
576
Sursa foto: multimedia.europarl.europa.eu

Președintele Parlamentului European are mai multe întâlniri cu Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

O delegaţie a Parlamentului European, condusă de către preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, va avea astăzi întrevederi cu premierul Dăncilă, președintele Iohannis, precum și liderii celor două camere, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Antonio Tajani şi secretarul general al Parlamentului European, Klaus Welle, vor fi primit de către premierul Viorica Dăncilă, la Palatul Victoria, urmând ca de la 8.30 să se desfăşoare reuniunea Conferinţei Preşedinţilor Parlamentului European şi a Guvernului României, tot la sediul Guvernului.

De la ora 10.15 oficialii vor face o fotografie de familie, iar de la 10.30 vor fi declaraţii de presă comune ale premierului Viorica Dăncilă şi ale preşedintelui Parlamentului European, Antonio Tajani.

Viorica Dăncilă va oferi şi un prânz de lucru, de la ora 12.15 în onoarea preşedintelui Parlamentului European, Antonio Tajani.

Întâlnirea de la Palatul Victoria are loc în perspectiva preluării de către România, de la 1 ianuarie 2019, pentru o perioadă de şase luni, a Preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului.

Nu în ultimul rând, în intervalul orar 14.00-14.30, delegaţia condusă de Antonio Tajani va avea o întrevedere cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

De asemenea, preşedintele Antonio Tajani şi liderii grupurilor politice din Parlamentul European vor participa la o dezbatere intitulată „Tinerii în dialog cu Parlamentul European”, care va avea loc între orele 16.30 şi 18.00, la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here